logo-mini

Despre noi

Art Decor va ofera productie si design de mobilier personalizat. Fie ca este vorba despre o casa noua, o reamenajare a unei locuinte, sau amenajarea spatiului in care se desfasoara o activitate profesionala, Art Decor are o propunere personalizata pentru orice situatie. Portofoliul nostru de lucrari cuprinde o gama completa de ansambluri pentru amenajarea oricarui tip de incapere: mobilier de bucatarie, camere pentru copii, camere pentru tineret, dormitoare, livinguri, dressinguri, mobilier pentru hol, mobilier de birou si mobilier pentru spatii comerciale. Solutiile oferite de echipa noastra acopera intregul proces de realizare al mobilierului personalizat. De la concept, la design-ul si proiectarea in sistem 3D pentru a va oferi o simulare cat mai realistica, pana la procesul de fabricare, finisare si, in final, montarea acestuia in spatiul destinat. Si nu ne rezumam doar la mobilier: incercam sa completam fiecare incapere cu electrocasnice marca Pyramis, saltele sau corpuri de iluminat necesare oricarei locuinte. Alese cu grija si indemanare, acestea pot oferi un plus din punct de vedere estetic oricarui ambient.

Art Decor a devenit un nume in domeniul productiei de mobilier personalizat din pal melaminat inca din anul 2003, atunci cand ne-am inceput activitatea in orasul Cluj-Napoca.

Inca de la inceput, datorita produselor calitative si a preturilor competitive practicate, Art Decor s-a impus pe plan local ca unul dintre cei mai apreciati producatori de mobilier personalizat.

Dupa o munca de echipa desfasurata pe parcursul a cinci ani, eforturile noastre s-au concretizat in prima mare realizare: in 2008, am deschis primul showroom de mobilier, situat in Cluj-Napoca, pe strada Fabricii.

Am continuat sa ne dezvoltam, odata cu cresterea cererii pe piata mobilierului personalizat din pal melaminat. 

In prezent, echipa Art Decor, formata acum din cinciprezece profesionisti in domeniu, isi desfasoara activitatea la centrul de proiectare, design si productie, si in showroom-ul Art Decor, unde va invita sa intrati in contact cu tot ceea ce insemnam noi: mobilier de inalta calitate, electrocasnice, accesorii, corpuri de iluminat si alte obiecte menite sa umple si sa intregeasca o casa.